Voeding

Voeding

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer in de supermarkt? Vind je het moeilijk te bepalen welke voeding goed voor jou is? Of ervaar je spijsverteringsklachten, zoals een opgeblazen buik, krampen, diarree of obstipatie? Een natuurgeneeskundige en verfrissende kijk op jouw voeding helpt klachten verminderen, werkt preventief en levert energie.

“Laat voedsel uw medicijn zijn, en uw medicijn voedsel”, sprak Hippocrates. Je bent wat je eet. Ben jij je bewust van wat je iedere dag tot je neemt? Met de juiste voeding, kun je klachten voorkomen en verminderen. In sommige gevallen zelfs op te lossen. Mijn adviezen zijn praktisch en informatief. Hierbij houd ik rekening met jouw voor-en afkeuren, jouw stofwisseling, je constitutie, klachten en aanleg.

Mijn passie voor voeding en koken, breng ik graag over. Er zijn zo oneindig veel mogelijkheden om lekker en gezond te eten. Ik ben opgegroeid met internationale keukens, heb een tijdlang suiker -en glutenvrij moeten eten en houdt niet van diëten en hypes. De natuurgeneeskundig visie op voeding is oud en wijs. Een soort van vergeten groenten en mag wat mij betreft het daglicht weer zien. Graag combineer ik deze oude wijsheid met de hedendaagse kennis over voeding. Om samen met jou een gezond, preventief en voedzame voedingspatroon te ontwikkelen.

Tijdens het eerste gesprek neem ik een voedingsanamnese af. In het 2e gesprek koppel ik het advies terug. Dit voedingsadvies is afgestemd op jou, je leefsituatie en lichamelijke klachten.

Wil je aan de slag met een bewust voedingspatroon? En een gezondere leefstijl?

Ik kom graag met je in contact!

Downloads

Scroll naar boven