Bach
bloesem

Bach bloesem

“Om in goede gezondheid te verkeren, moet men in harmonie zijn met zijn ziel”, aldus Dr. Eward Bach (1886-1936).

Voel je je onrustig, angstig, somber, gehaast of prikkelbaar? Of pieker je veel, ervaar je verdriet of ben je overbezorgd? De bloesems van Bach sterken je innerlijke kracht en beïnvloeden op positieve wijze je stemming en emotie. Op indirect wijze werkt door op het fysieke lichaam.

Energetische werking

Bach bloesem therapie ondersteunt de geestelijke en emotionele gezondheid. Het brengt op energetische wijze het lichaam in balans. Er zijn 38 bloesems met elk unieke eigenschappen, die werken op specifieke klachten. Ze worden afzonderlijk of in combinatie gebruikt. Dit dient zorgvuldig te gebeuren en vereist deskundigheid.

De meest gebruikelijke vorm van Bach bloesems is inname in druppelvorm. Er zijn geen bijwerkingen, ze werken niet verslavend en hebben geen interactie met andere medicatie. De bloesems kunnen als hoofdtherapie worden ingezet of onderdeel zijn van een behandelplan.

Wil jij weten wat Bach bloesem voor jou kan betekenen?

Ik kom graag met je in contact!

The true purpose of flower remedies is to help us to change our own attitude to life, and thus bring us to a state of happiness and peace

Dr. Edward Bach
Scroll naar boven