Bach
bloesem

Bach bloesem

“Om in goede gezondheid te verkeren, moet men in harmonie zijn met zijn ziel”, al dus Dr. Edward Bach (1886-1936). Hij was een visionair arts uit de 20e eeuw, met een nieuwe methode om de gezondheid en psychisch welzijn van mens en dier te bevorderen. Per bloesem onderzocht hij de kracht en magie, dat resulteerde in een unieke reeks bloemenessences.

Energetische werking

Maak kennis met de betoverende wereld van Bach Bloesem remedies. Sinds jaar en dag helpen deze remedies de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Bach bloesem therapie ondersteunt de geestelijke en emotionele gezondheid. Ze worden afzonderlijk of in combinatie gebruikt. Er zijn 38 bloesems met elk unieke eigenschappen, die werken op specifieke emoties. Bijvoorbeeld: 

  • Van angst naar: “Ik voel mij veilig en ben niet bang”
  • Van onzekerheid naar: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik kan het” (Pipi Langkous)
  • Van sombere gevoelens naar: “Ik heb weer zin in de dag”
  • Van bezorgdheid naar: “Ik zie minder beren op de weg, en laat het los”

Positievere gedachten

Hoe zou het voor jou zijn als je jouw stemming positief kunt beïnvloeden? Bach Bloesems zijn veilig puur natuur en geschikt voor mensen van alle leeftijden. Of je nu worstelt met concentratie, gevoelens van boosheid, verdriet of moedeloosheid. Voor iedere emotie is er een remedie. Met een subtiele kracht begeleiden ze jou naar een nieuwe balans. Naar innerlijke kracht en rust!

Kennismaken

Ontdek hoe Bach Bloesems jouw leven kunnen veranderen. Nieuwsgierig? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Ik loop graag een stukje met je mee en dan kijken we samen of ik jou verder kan helpen op jouw unieke levenspad.

The true purpose of flower remedies is to help us to change our own attitude to life, and thus bring us to a state of happiness and peace

Dr. Edward Bach
Scroll naar boven