Voedings
advies

Voedingsadvies

Hippocrates omschreef het eeuwen geleden al zo prachtig: “Laat voeding uw medicijn zijn en medicijn uw voeding. Tegenwoordig zie je soms door de bomen het bos niet meer. Tegenstrijdige voedingsadviezen, een verscheidenheid aan keurmerken en een steeds groter assortiment. Ook zien we een toename van intoleranties, allergieën en spijsverteringsklachten.

Voeding speelt een grote rol in gezondheid en vitaliteit. Nog groter dan we eigenlijk dachten. Binnen een natuurgeneeskundig behandelplan, ontbreken voedingsadviezen dus nooit.

Natuurlijk voedingsadvies

Vraag jij je weleens af: “Wat is er nu goed voor mij? En hoe kan mijn voeding bijdragen aan mijn gezondheid, vitaliteit en preventie?” Met de juiste voeding op maat zijn veel gezondheidsproblemen te voorkomen, te verminderen en soms zelfs op te lossen. Denk hierbij aan intoleranties, buikklachten, huidaandoeningen, ADHD en hoofdpijn. Een natuurlijk voedingsadvies is een onderdeel van jouw behandelplan.

Voedingsadvies op maat

Bij een voedingsadvies op maat houd ik altijd rekening met jouw voor -en afkeuren, jouw stofwisseling, je constitutie en (eventuele) klachten. Dit resulteert in een persoonlijk voedingsplan dat lekker, gezondheidsbevorderend werkt en praktisch haalbaar is.

Wil jij aan de slag met een bewuster en gezonder voedingspatroon?

Ik kom graag met je in contact!

Niet vullen, maar voeden

Downloads

Scroll naar boven