De weg naar je eigen kracht

De weg naar je eigen kracht

LEEF! is een praktijk voor natuurlijke gezondheid en leefstijl, gericht op vrouwen.  De praktijk is geopend op afspraak. Ook zijn er mogelijkheden in de avond en op zaterdag. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven. ​Je kunt op de praktijk contant of per pin betalen. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Je ontvangt een factuur die je vervolgens kunt indienen bij de zorgverzekeraar. Klik hier voor vergoedingen. 

Beroepsvereniging

Ik ben lid van de LVNT (lidnummer 23.009) , de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten. De beroepsvereniging heeft onder meer ten doel de kwaliteit en betrouwbaarheid van complementaire zorg te bevorderen. Om toegelaten te worden is een meerjarige beroepsopleiding op Hbo-niveau vereist. De kwaliteit van de geleverde zorg wordt bewaakt door strenge eisen te stellen aan bij- en nascholingen, intervisie-groepen, cliënttevredenheidsonderzoeken en praktijkvisitaties. Door mijn lidmaatschap worden de kosten van de natuurgeneeskundige behandeling vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je aanvullende verzekering.

Opleidingen en cursussen

  • HVNA, Hogeschool voor Natuurgeneeskunde, Arnhem
  • Medische basiskennis HBO, CPION geaccrediteerd
  • Psychosociale basiskennis HBO, CPION geaccrediteerd
  • “De vrije vrouw”, Murali, school voor vrije zelfexpressie
  • Mindfulness van Ede en Partners, Zeist
  • Intuïtieve ontwikkeling, Mens en Intuïtie, Amersfoort

AGB code praktijk 90093415
AGB code zorgverlener 90117260

www.lvnt.nl
www.rbcz.nl
www.scag.nl

        Logo LVNT                 

The whole is more than de sum of its parts!

Aristoteles

Ervaringen van klanten

Scroll naar boven