Iriscopie

Iriscopie

Ga je mee op ontdekkingsreis door de kleuren, patronen en tekens van jouw iris? Hoe staat het met de conditie van je organen, je genetische aanleg en eventuele disbalansen? De iris is jouw unieke vingerafdruk en laat zien hoe jij in het leven staat. 

Spiegel van de ziel

Het oog representeert jouw innerlijke kracht, de sterke organen en de organen die ondersteuning vragen. Ook geeft het inzicht in wat je hebt meegekregen vanuit jouw erfelijke lijn. We kijken naar de kleuren, structuren, pupil, het oogwit en de bloedvaatjes. Het is een pijnloze techniek die inzichten geeft in jouw gezondheidstoestand. Of je nu kampt met spijsverteringsklachten, hormonale disbalansen, hoofdpijn, stress -en spanningsklachten.

Praktisch en preventief

In een irisconsult leg ik je uit wat jouw iris laat zien. En ontvang je praktische adviezen op het gebied van voeding, leefstijl en preventie. Ook  bespreken we de invloeden van externe factoren zoals (sociale) omgeving, stressfactoren, innerlijk verteren en beweging. 

Kennismaken

Ga mee op reis door jouw iris en maak kennis met jouw unieke vingerafdruk. Nieuwsgierig? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Ik loop graag een stukje met je mee en dan kijken we samen of ik jou verder kan helpen op jouw unieke levenspad.

De oogopslag van een mens zegt vaak meer over wat er in hem omgaat dan alles wat hij vertelt

Hippocrates
Scroll naar boven