Kennis en ervaringen delen

Kennis en ervaringen delen

In mijn blogs deel ik oude wijsheden, verloren, oude en nieuwe (natuurgeneeskundige) kennis over ziekte, gezondheid, genezing en heling. Daarnaast schrijf ik over mijn persoonlijke zoektocht, mijn fascinatie over de essentie van ‘mens zijn”, een spontane Kundalini awakening en de ontmoeting met een heel bijzondere ziel in 2022. Een genezende tocht naar een dieper begrip van de verbindingen tussen mijn lichaam, geest en ziel.  

Ik hoop je met mijn blogs te inspireren, je te verrijken met oude -en nieuwe kennis, een zaadje bij je te planten door een andere kijk op gezondheid en ziekte en het contact tussen werelden. Er zijn veel ‘regels’ voor het schrijven van blogs. Ik doe mijn best, maar schrijf toch vooral graag uit het hart. 

‘The best kept secret of medicine is that the body heals itself, if we create the right condition. And stop doing the things that caused the sickness in the first place’.  

  • Slijm, puisten, witte tong en stinkende adem

    Als we een ongemak ervaren, willen we er vaak zo snel mogelijk van af. We smeren, slikken pillen en medicatie en doen alsof het er niet is. Volgens Dr. Hans-Heinrich Reckeweg, een Duitse arts (1905 – 1985), is een gezondheidsklacht of ziekte een poging van het lichaam om zich te ontdoen van gifstoffen.

    Lees meer: Slijm, puisten, witte tong en stinkende adem
  • A blessing in disguise

    Vrij en onafhankelijk

    Je leest veel over wat Kundalini is. Bij bijvoorbeeld festivals, meditaties, één op één sessies en retreats, kun je ‘even’ je Kundalini laten activeren. Dat dit transformatieproces ook (zeer) grillig kan verlopen, staat er niet bij. Ik probeer je uit te leggen wat Kundalini is en geef je 5 tips.

    Lees meer: A blessing in disguise
  • Een orkaan van een Kundalini

    Kundalini

    Maandagochtend, mijn mobiel gaat. Een vrouw in paniek. Ze denkt dat ze gek wordt en vertelt warrig over de ontmoeting met haar tweelingziel en iets van Kundalni ofzo? De huisarts weet zich geen raad, psycholoog kent het niet, ze functioneert niet en ze vraagt mij of ze gek wordt. Ik stel haar gerust.

    Lees meer: Een orkaan van een Kundalini
Scroll naar boven