Kundalini

Kundalini

Voor een leven vanuit jouw flow, hart, kracht en ware zelf!

Kundalini brengt je terug naar je kern. Het is een transformatie proces van levensenergie en activeert jouw zelf herstellend vermogen. Blokkades worden opgeheven en oude trauma’s en emoties worden opgeruimd.

Jouw levensenergie

Het woord Kundalini is Sanskriet en betekent letterlijk ’opgerolde’. Volgens oude geschriften ligt Kundalini energie, ook wel levensenergie genoemd, als een opgerolde slang te slapen aan de basis van onze wervelkolom. Als de energie ontwaakt, stijgt zij door de chakra’s (soort van radiozenders in je lichaam) omhoog naar de kruin. Doordat het door alle chakra’s heen gaat, zorgt Kundalini energie ervoor dat je geleidelijk door opgebouwde blokkades heen werkt. Minstens zo belangrijk is dat deze energie weer omlaag gaat, en zorgt voor het gronden van kosmische energie.

Het is een geleidelijk proces dat zich voltrekt in de tijd als je je openstelt voor een hoger niveau van bewustzijn. Het is een levens-veranderend spiritueel ontwaken dat diepgaande veranderingen in het bewustzijn teweegbrengt. De ervaring geeft je:

  • Een betere aarding, gronding en connectie hebt met de kosmische energie
  • Een heldere blik, focus en denken
  • Meer energie en vitaliteit ervaart
  • Verhoogde creativiteit en intuïtieve vermogens ervaart
  • Grotere verbinding met het goddelijke hebt
  • Verminderde ervaring van fysieke klachten ervaart

Kennismaken

Laat jouw innerlijk vuur weer branden en kom volledig terug in je eigen levenskracht. Nieuwsgierig? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Ik loop graag een stukje met je mee en dan kijken we samen of ik jou verder kan helpen op jouw unieke levenspad.

Kundalini awakening is the complete ending self-centeredness, which release the energy which is endless

Jiddu Krishnamurti
Scroll naar boven