Ervaringen
klanten

Ervaringen klanten

Kirstin
Daphne is een rustig en heel prettig persoon. Ze heeft mij geholpen in een onrustige zoektocht naar mezelf. Het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Er was tijd voor mijn bewuste zelf. Er kwam verbetering in mijn lichamelijke klachten en de wijze waarop ik in het leven stond. Dankbaar!

Wilma 
Ben nagenoeg klachtenvrij, waar we dachten dat ik op 3 maanden moest rekenen. Een week geleden met jouw advies begonnen. Super blij!

Valerie 
Daphne heeft mij veel inzicht gegeven en heeft mij echt verder geholpen om van mij klachten af te komen. Ze heeft veel kennis op dit gebied en denkt echt mee. Haar hulp is erg waardevol geweest!

Jeanette
Daphne heeft mij inspiratie gegeven om uiteenlopende tips uit de natuurgeneeskunde praktisch in te zetten. 

Elsbeth 
Ze nam echt de tijd om naar mij te luisteren. Ik voelde me gezien en ze stelde mooie en interessante vragen. Ze gaf mij een mooi inzicht waar ik absoluut mee verder kan.

Marie 
Een hippe en moderne meid met een frisse en andere kijk op gezondheid.

Julie 
Er was een fijne en aangename sfeer, waar ik mij veilig voelde. Ze is een warme persoon, waar ik een klik mee had. In het behandelplan stonden praktische adviezen, waar ik mee uit de voeten kon.

Marije 
In het gesprek ben ik mij ontzettend bewust geworden waar mijn lichamelijke klachten vandaan komen. Ze heeft hiervoor een gave! Ontzettend dankbaar voor dit gesprek.

Fabienne 
Ze heeft magische handen. Het voelde alsof ik zweefde en na afloop sterk en luchtig.

Harriet 
Zorgvuldig, nauwgezet en serene rust.

Kathelijne 
Oprechte aandacht en liefde, voel ik bij de buikmassage.

Scroll naar boven