De weg naar je eigen kracht

Zelf genezend vermogen innerlijke kracht natuur groei gezondheid

De weg naar je eigen kracht

Zelf genezend vermogen innerlijke kracht natuur groei gezondheid

LEEF! is een praktijk voor natuurlijke gezondheid en leefstijl, gericht op vrouwen. Ik werk holistisch, waarbij ik mij richt op de gehele vrouw. Dus niet alleen op het symptoom, maar ook op jouw lichaam, geest en ziel. Geen enkel natuurgeneeskundig behandelplan is hetzelfde. Immers, iedere vrouw is uniek. Evenals haar klacht(en), de weg terug naar eigen kracht en genezing.

In een consult van 1,5 tot 2 uur maken we een reis door jouw leven, waar we kijken naar alle aspecten van jouw gezondheid, Dus niet alleen naar de symptomen, maar juist naar onderliggende oorzaken, verbanden, patronen en disbalansen. Op lichamelijk, geestelijk én spiritueel niveau. We bespreken onder andere:

  • Je hulpvraag, klacht(en) en ziektegeschiedenis
  • Voeding -en leefgewoonten
  • Werking je van je spijsvertering
  • Energie en vitaliteit
  • Psychosociale -en emotionele achtergrond
  • Persoonlijke -en spirituele groei.

Met mijn brede kennis en (persoonlijke) ervaring op het gebied van natuurlijke therapieën, stel ik een persoonlijk behandelplan op. Gericht op balansherstel, het stimuleren van jouw zelf genezend vermogen en jouw gezondheidsuitdagingen. Ik maak gebruik van fytotherapie, Bach bloesem remedies, voeding -en leefstijladviezen, ademhaling, aanraking en energie. Ook maak ik gebruik van Human Design, numerologie en andere diagnostische methoden. In dit eerste consult bespreken we ook al een aantal praktische adviezen, waar je mee aan de slag kunt.

In een vervolgconsult bespreken we hoe het met je gaat en wat je nodig hebt. We nemen het behandelplan samen door, waarbij ik jou ook help de taal van jouw lichaam en geest te begrijpen. Ik vind het belangrijk dat je achter dit behandelplan staat. We gaan dus samen aan de slag en ik begeleid je terug naar je eigen kracht. Want van daaruit krijgen klachten geen kans en leef je jouw unieke zelf. Vitaal, gezond en in balans. Vol plezier, vreugde en speelsheid.

Kennismaken

Zet jij de eerste stap op weg naar je eigen kracht? Maak dan vrijblijvend een gratis (wandel)kennismakingsgesprek. Ik loop graag een stukje met je mee en dan kijken we samen of ik jou verder kan helpen op jouw unieke levenspad.

Voedingsadvies

Van vulling naar voeding! Laat voeding uw medicijn zijn, en medicijn uw voeding. Tegenwoordig zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wat is goed voor jou?

Fytotherapie

Plantpower! Ieder kruid heeft zijn eigen kracht, werking en magie. Ontdek de oneindige mogelijkheden die moeder
natuur te bieden heeft.

Bachbloesem

In harmonie met de ziel! Bach Bloesems sterken je innerlijke
kracht en beïnvloeden op positieve wijze je stemming en
emotie. Dit werkt indirect door in het fysieke lichaam.

Leefstijl advies

A way of life! De balans tussen inspanning en ontspanning is noodzakelijk voor het behoud van een gezond en vitaal
lichaam. Waar vind jij jouw balans?

Lichaamsgericht

De kracht van het lichaam! Ieder lichaam spreekt zijn eigen taal en is uniek. Onderhevig aan spanning en stress, maar ook emoties vinden hun weg in het fysieke lichaam. Wat laat jouw lichaam zien?

Iriscopie

Spiegel van de ziel! Een iris geeft een andere kijk en blik op jou “zijn”. Een wereld van sterkte, zwakte, innerlijke kracht en
aanleg. Wat laat jouw iris zien?

Kundalini 

Kundalini brengt je terug naar je kern! Het is een transformatie proces van levensenergie en activeert jouw zelf herstellend vermogen. 

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP),  de programmering van jouw geest! Krijg inzicht in je patronen en overtuigingen die niet bij jouw ware zelf horen. 

Ervaringen van klanten

Scroll naar boven