Leefstijl
advies

In balans voor meer energie en vitaliteit. Yin yang, zen en ontspanning,

Leefstijladvies

In balans voor meer energie en vitaliteit. Yin yang, zen en ontspanning,

Last van een rusteloos gevoel, je voelt je niet fit of je slaapt slecht? Wil je balans, vitaliteit, preventief werken en je lichaam en geest optimaal in conditie houden? De natuur in combinatie met hedendaagse kennis kan jou helpen om gezonder en fitter te worden. Daag jij jezelf uit? 

Balans

Leefstijl staat hoog op de agenda. Logisch, want we weten dat beweging en ontspanning van essentieel belang zijn voor onze gezondheid. Ook de balans tussen inspanning en ontspanning is noodzakelijk voor het behoud van een gezond en vitaal lichaam. Deze balans vinden en houden kan knap lastig zijn in deze huidige tijd. 

​Healthy lifestyle

Voeding, beweging, slaap, ontspanning, stressmanagement, de sociale omgeving en een zinvol leven is cruciaal voor je gezondheid. Want als je gezond bent, werken al je lichamelijke systemen en je psyche optimaal met elkaar samen. En ben je in balans met je omgeving en met jezelf. Mensen met een gezonde leefstijl zijn energieker, productiever, gelukkiger, minder vaak ziek en herstellen sneller.

Advies op maat

In mijn praktijk werken we samen aan het veranderen van jouw dagelijkse gewoontes. Wil je meer energie, een betere balans in je leven, meer beweging of minder last van stress? Samen gaan we op zoek naar wat jij kunt, wilt doen en veranderen op allerlei vlakken van leefstijl. Evenals naar jouw motivatie, zodat je dit nieuwe gedrag blijvend vol kunt houden. De website Stichting je leefstijl als medicijn staat boordevol informatie en geeft handige om zelf mee aan de slag te gaan. 

​Wil jij aan de slag met een bewuster en gezondere leefstijl dat bij jou past? Een leefstijladvies is onderdeel van een natuurgeneeskundig behandelplan. Liever alleen leefstijl advies op maat? Dan kan natuurlijk ook.

Ik kom graag met je in contact

Stroming is leven, ziekte is stagnatie

Scroll naar boven