De weg naar je eigen kracht

De weg naar je eigen kracht

LEEF! is een praktijk voor natuurgeneeskunde, leefstijl en bewustwording.  Ik geloof in de heilzame werking van de natuur, het zelfherstellende vermogen van het lichaam en de kracht van iedere vrouw. Vrouwen zijn nodig om deze wereld liefdevoller, mooier en gezonder te maken. Vrouwen die hun plek innemen, hun talenten laten zien en hun kracht en potentie volledig benutten.

  • Loop je rond met (chronische) lichamelijke – en/of fysieke klachten, waar je genoeg van hebt?
  • Word je hierdoor belemmerd om je leven te leven?
  • Loopt je leven op dit moment anders, dan je zou willen en je weet even niet hoe het verder moet?
  • Zoek je naar duurzame verandering en wil je hulp hierbij? 

Op-maat-behandelplan

Wanneer lichaam, geest en ziel uit balans zijn, ontstaan uiteenlopende fysieke -en emotionele klachten. In mijn praktijk werk ik holistisch en is mijn begeleiding op de persoon afgestemd. Ieder behandeltraject is uniek en omvat een op -maat-gemaakt behandelplan. Ik maak gebruik van de helende werking van voeding, planten, bloemen, kruiden, ademhaling, aanraking, aandacht en energie. Ook werk ik met Human Design, verschillende diagnostische methoden, numerologie en hartcoherentie.

Kennismaken

Zet jij de eerste stap op weg naar je eigen kracht? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Ik loop graag een stukje met je mee en dan kijken we samen of ik jou verder kan helpen op jouw unieke levenspad. 

When you touch one thing with deep awareness, you touch everything

Lao Tzu

Ervaringen van klanten

Scroll naar boven