Geheel in balans

Geheel in balans

Praktijk
voor
vrouwen!

Praktijk voor vrouwen!

Herken je dit?

  • Innerlijke onrust
  • Dat je geleefd wordt
  • Een gebrek aan energie en vitaliteit
  • Midden in een pittige levensfase en op zoek naar ondersteuning
  • Fysieke en/ of emotionele klachten (chronisch/ onbegrepen/ je moet er mee leren leven)
  • Verwijderd bent van je ware zelf¬†

Wanneer het lichaam disbalans ervaart, communiceert het met jou door middel van fysieke -en emotionele klachten. Deze klachten zijn uiteenlopend en bij iedere vrouw verschillend: van spijsverteringsklachten, vermoeidheid, overprikkeling tot aan slaapproblemen, hoofdpijn, menstruatieklachten en somberheid. En dit is uiteraard maar een korte opsomming

Luister naar je lichaam

In mijn praktijk ondersteun en begeleid ik vrouwen die klachten ervaren, doordat ze het contact met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een stressvolle levensfase, de rollen die je als vrouw vervuld/ met vervullen, patronen die zich in je leven herhalen en het continue voldoen aan de eisen die aan je worden gesteld. Een gevoel van geleefd te worden, zeg maar. Als de balans zoek is, gaat het lichaam signalen afgeven, in de vorm van uiteenlopende klachten. Een signaal om aan te geven dat het te veel is, dat het niet lekker loopt op je levenspad en dat je mag kijken naar het pad wat je bewandeld. In de waan van de dag is er weinig ruimte en tijd voor jezelf, voor stilte, om naar binnen te keren en zelfreflectie. Misschien weet je ook niet waar je moet beginnen.

LEEF! is een praktijk voor natuurlijk gezondheid en leefstijl voor vrouwen. In mijn praktijk gaan we samen aan de slag met de oorzaak van jouw klacht en begeleid ik je op naar je ware zelf. Want van daaruit krijgen klachten geen kans en leef je jou mooiste versie. We leggen verbanden en leer ik jou wat jou lichaam je vertelt, waar je sterke en zwakke kanten liggen en hoe je de balans weer terug vindt.

Jouw vrouwelijke kracht

Ik geloof in de heilzame werking van de natuur en de (innerlijke) kracht van iedere vrouw. Je lichaam en geest bezit een enorme kracht en zelf genezend vermogen. Vergeet dat niet! Rust, ruimte, bewustwording, verbinding en veiligheid vind ik erg belangrijk. En niet te vergeten een klik met elkaar als vrouwen onder elkaar. Ik werk holistisch, iedere behandeling is individueel en op maat. Iedere vrouw is immers uniek, en jij dus ook! De helende werking van voeding, planten, bloemen, kruiden, ademhaling, aanraking, aandacht en energie verwerk in een persoonlijk behandelplan. Samen nemen we de (praktische) adviezen door, die gericht zijn op de oorzaak (dus niet het symptoom), de harmonie tussen lichaam en geest herstellen en stimuleren we het zelf genezend vermogen van jouw lichaam en geest.

Van vrouw tot vrouw

Via een gratis (wandel) kennismaking leer ik jou graag alvast een beetje kennen. Even voelen of er een klik is, bespreken we je hulpvraag, hoe je leven er uit ziet en wat je doel is. Voelt het goed, dan plannen we een natuurgeneeskundige anamnese en gaan we aan de slag met jouw  unieke behandeltraject.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op. Ik ontmoet je graag!

When you touch one thing with deep awareness, you touch everything

Lao Tzu

Ervaringen van klanten

Scroll naar boven